Vanhan Vaasankatu 16 D 14, 65370 Vaasa, Vaasa
Kerrostaloasunto Vuokrataan

Lisätiedot

  • Koko: 51 m2
  • Huoneet: 2
  • Kylpyhuoneet: 1
  • Rakennusvuosi: 1976
  • Sijainti:

Description

Vuokrataan isolla parvekkeella varustettu kaksio Vaasan Ristinummelta. Kompaktissa kaksiossa on reilusti ikkunapinta-alaa ja kahden vaatehuoneen ansiosta hyvin säilytystilaa. Keittiöstä löytyy paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät ja paikka pyykinpesukoneelle. Asunto sijaitsee hissillisen talon viidennessä kerroksessa ja se on heti vapaa.

Bussipysäkki löytyy taloyhtiön vierestä ja autolliset voivat halutessaan vuokrata sähkötolpallisen autopaikan. Lähikauppaan (S-Market Ristinummi) on matkaa vain n. 300 metriä ja muitakin palveluita (kuten päiväkoti, koulu, kirjasto) löytyy kävelyetäisyydeltä. Kiinteistö on historiassa ollut kaupungin vuokrataloyhtiö, mutta se on hiljattain siirtynyt yksityisomistukseen ja taloyhtiö on sitä myötä merkittävästi rauhoittunut.

Vuokra 325 euroa/kk, jonka lisäksi käyttökorvaukset:

– Vesi 30 euroa/hlö/kk
– Auton tolppapaikka 20 euroa/paikka/kk (halutessa)
– Autotalli 90 euroa/talli/kk (halutessa)
– Irtaimistovarasto 10 euroa/kk (halutessa)
– Lemmikkieläinmaksu 25 euroa/kk (lemmikinomistajille)

Lämmitys sisältyy vuokraan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan (vuokralainen solmii sopimuksen sähköyhtiön kanssa). Vakuus on 1kk kokonaisvuokraa vastaava summa (perusvuokra + käyttökorvaukset). Jos sinulla on luottotiedot kunnossa ja vakituinen työpaikka tai vakituinen eläketulo tai luottohäiriöton toisessa taloudessa asuva takaaja, vakuus on nolla (0) euroa.

Vuokrasopimukset laaditaan sähköisesti ja allekirjoitus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (ei paperisopimuksia). Asuntoa ei vuokrata luottohäiriömerkinnän omaaville (luottotiedot tarkistetaan). Tupakointi kielletty asunnon/taloyhtiön sisätiloissa ja ulkona kaikkialla muualla paitsi tupakkapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tila

Vuokrataan

Kohteen sijainti