Vanhan Vaasankatu 16 L 18, 65370 VAASA, Vaasa
Kerrostaloasunto Vuokrataan

Lisätiedot

  • Koko: 60 m2
  • Huoneet: 2
  • Kylpyhuoneet: 1
  • Rakennusvuosi: 1976
  • Sijainti:

Description

Vuokrataan pintaremontoitu parvekkeellinen kaksio hyvien yhteyksien ääreltä Vaasan Ristinummelta. Asunnossa on juuri valmistunut pintaremontti; asunnon lattiat ovat nyt pääosin siistiä laminaattia ja seinät valkoisiksi maalatut. Kylpyhuoneesta löytyy liitännät ja paikka pyykinpesukoneelle. Asunnossa on selkeä pohjaratkaisu ja kun kyseessä on läpitalon asunto, on näkymät kahteen eri suuntaan. Parveke on rauhallisen sisäpihan suuntaan. Erillinen vaatehuone tuo hyvin lisää säilytystilaa. Asunto sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa ja se on heti vapaa.

Bussipysäkki löytyy taloyhtiön vierestä ja autolliset voivat halutessaan vuokrata sähkötolpallisen autopaikan tai autotallin. Lähikauppaan on matkaa vain n. 300 metriä ja muitakin palveluita löytyy kävelyetäisyydeltä.

Vuokra 375 euroa/kk, jonka lisäksi käyttökorvaukset:

– Vesi 25 euroa/hlö/kk
– Käyttösähkö kulutuksen mukaan (vuokralainen solmii sopimuksen sähköyhtiön kanssa)
– Auton tolppapaikka 20 euroa/paikka/kk (halutessa)
– Autotalli 90 euroa/talli/kk (halutessa)
– Irtaimistovarasto 10 euroa/kk (halutessa)

Lämmitys sisältyy vuokraan. Vakuus on 0-3 kk vuokraa vastaava summa luottoluokituksesta riippuen. Vain rahavakuus hyväksytään. Asuntoa ei vuokrata luottohäiriömerkinnän omaaville (luottotiedot tarkistetaan). Vuokrasopimukset laaditaan sähköisesti ja allekirjoitus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (ei paperisopimuksia).

Tupakointi kielletty asunnon/taloyhtiön sisätiloissa ja ulkona kaikkialla muualla paitsi tupakkapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

vuokra-asunto Vaasa, vuokra-asunnot Vaasa


Tila

Vuokrataan

Kohteen sijainti