Vanhan Vaasankatu 16 L 17, 65370 VAASA, Vaasa
Kerrostaloasunto Vuokrataan

Lisätiedot

  • Koko: 33 m2
  • Huoneet: 1
  • Kylpyhuoneet: 1
  • Rakennusvuosi: 1976
  • Sijainti:

Description

Vuokrataan ylimmän kerroksen yksiö Vaasasta hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Pohjaratkaisun ansiosta asunnon asuinhuone on tilava. Kiinteällä kaapistolla varustetusta eteisestä on kulku kylpyhuoneeseen, josta löytyy wc, kiinteä kaapisto, suihku ja liitännät sekä paikka pyykinpesukoneelle. Asunto sijaitsee hissillisen talon viidennessä kerroksessa ja se on heti vapaa.

Bussipysäkki löytyy taloyhtiön vierestä ja autolliset voivat halutessaan vuokrata sähkötolpallisen autopaikan. Lähikauppaan (S-Market Ristinummi) on matkaa vain n. 300 metriä ja muitakin palveluita (kuten päiväkoti, koulu, kirjasto) löytyy kävelyetäisyydeltä. Taloyhtiö on ennen ollut kunnan vuokratalo, mutta se on vuonna 2019 siirtynyt yksityiseen omistukseen ja sitä myötä merkittävästi rauhoittunut.

Vuokra 275 euroa/kk, jonka lisäksi käyttökorvaukset:

– Vesi 30 euroa/hlö/kk
– Käyttösähkö kulutuksen mukaan (vuokralainen solmii sopimuksen sähköyhtiön kanssa)
– Auton tolppapaikka 20 euroa/paikka/kk (halutessa)
– Autotalli 90 euroa/talli/kk (halutessa)
– Irtaimistovarasto 10 euroa/kk (halutessa)

Lämmitys sisältyy vuokraan. Varastoja, autopaikkoja ja -talleja voi halutessaan vuokrata useammankin. Vakuus on 1kk kokonaisvuokraa vastaava summa (perusvuokra + käyttökorvaukset). Jos vuokralaisella on luottotiedot kunnossa ja vakituinen työpaikka tai vakituinen eläketulo tai luottohäiriöton toisessa taloudessa asuva takaaja, vakuus on nolla (0) euroa.

Vuokrasopimukset laaditaan sähköisesti ja allekirjoitus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (ei paperisopimuksia). Asuntoa ei vuokrata luottohäiriömerkinnän omaaville (luottotiedot tarkistetaan). Tupakointi kielletty asunnon/taloyhtiön sisätiloissa ja ulkona kaikkialla muualla paitsi tupakkapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Tila

Vuokrataan

Kohteen sijainti