Högbenintie 45 as 243, 10350 Raasepori, Raasepori
Kerrostaloasunto Vuokrataan

Lisätiedot

  • Koko: 76 m2
  • Huoneet: 3
  • Kylpyhuoneet: 1
  • Rakennusvuosi: 1963
  • Sijainti:

Palvelut


Description

Juuri pintaremontoitu kolmio vuokrattavana rauhallisesta ympäristöstä. Asunnon lattiat ovat siistiä laminaattia ja kaikki seinäpinnat ovat vaaleiksi maalatut. Ikkunallisessa keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Olohuoneeseen tulee valoa kahteen ilmansuuntaan olevista ikkunoista. Vaatehuoneen ansiosta säilytystilaa löytyy mukavasti. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on parveke, josta voi ihailla metsäisiä näkymiä. Kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle. Asunto sijaitsee 4. kerroksessa ja se on heti vapaa. Vastaavanlaisia asuntoja vielä muutama vapaana myös alemmissa kerroksissa.

Karjaan palveluiden ääreen ajaa n. 10 minuutissa ja suurin piirtein samanmoinen matka on Mustioon. Vuokralaisille kuuluu käyttöön myös taloyhtiön laituri sekä venevalkamaoikeus (sijainti karttakuvassa).

Vuokra 490 euroa/kk, jonka lisäksi käyttökorvaukset:

– Vesi 25 euroa/hlö/kk
– Käyttösähkö sekä sähkölämmitys kulutuksen mukaan (vuokralainen solmii sopimuksen sähköyhtiön kanssa)
– Auton tolppapaikka 20 euroa/paikka/kk (halutessa)
– Irtaimistovarastoja tarjolla eri kokoisia (halutessa 12€/m²/kk)

Vakuus on 1-3 kk vuokraa vastaava summa luottoluokituksesta riippuen. Vain rahavakuus hyväksytään. Asuntoa ei vuokrata luottohäiriömerkinnän omaaville (luottotiedot tarkistetaan). Vuokrasopimukset laaditaan sähköisesti ja allekirjoitus pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella (ei paperisopimuksia).

Tupakointi kielletty asunnon/taloyhtiön sisätiloissa ja ulkona kaikkialla muualla paitsi tupakkapaikalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

vuokra-asunto Raasepori, vuokra-asunnot Raasepori


Tila

Vuokrataan

Kohteen sijainti