Me hoidamme vuokrauksen

Vuokraamme asuntonne ja edelleenvuokraamme sen markkinoille päivän hintaan. Säästät vuokranantajana näin aikaa, vaivaa ja rahaa sekä vältät ongelmallisia vuokrasopimussuhteisiin liittyviä tilanteita. Sinun ei täten tarvitse tehdä kuin yksi dokumentti: vuokrasopimus Fennoasuntojen kanssa.

Vaivattomuus

Hoidamme markkinoinnin ja asuntoesittelyt, vuokraamme asunnon kriiterit täyttävälle vuokralaiselle, teemme kirjallisen vuokrasopimuksen, laskutamme ja perimme vuokrat sekä hoidamme yhteydenpidon vuokralaisen kanssa. Vuokralaisen muuttaessa asunnosta vuokraamme asunnon uudelleen heti irtisanomisilmoituksen saatuamme ja pyrimme näin pitämään asuntojen täyttöasteen korkealla.

Sinulle sijoittajana jää vain tehtäväksesi seurata kuukausittain toimittamaamme raporttia.

Tehokkuus

Vuokrasopimukset ja allekirjoitukset sähköisinä, tehokas ja hyvin toteutettu vuokrailmoittelu sekä selkeät toimintamallit ovat toimintamme tehokkuuden salaisuus.

Kun vuokrausaste pysyy korkeana ja toiminta on tehokasta, pystymme myös tarjoamaan parasta mahdollista vuokraa  teille asuntosijoittajille.

Läpinäkyvyys

Kuukausittain sijoittajalle toimitettavasta raportista on helppo seurata asuntojensa tilannetta.

Mikäli raportista tulee jotain kysyttävää tai kaipaa tarkempaa tietoa, niin voi kääntyä meidän puoleen – autamme mielellämme.

Edullisuus

Vuokraamme asunnot omistajalta markkinahintaa 3 – 8 %-yksikköä edullisemmalla hinnalla.

Ei kiinteitä kuluja.

Lopullisen vuokran ja näin ollen vuokrauksemme hinnan määrittävät siis markkinat.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä